Polgármesteri köszöntő

Tisztelt Látogató!
 

Újfehértó Város Önkormányzatának nevében szeretettel és tisztelettel köszöntöm Önt településünk honlapján!

Örömömre szolgál, hogy felkereste városunk internetes oldalát, mely számos érdekességet, hasznos információt nyújt a böngésző számára. Többek között megismerkedhet településünk nevezetességeivel, turisztikai látványosságaival, gazdasági, társadalmi, kulturális életével, továbbá betekintést nyerhet önkormányzatunk működésébe is.

Újfehértó Város Önkormányzata célul tűzte ki egy ügyfélbarát önkormányzat megteremtését, melynek nélkülözhetetlen eleme az e-ügyintézés. A modern ügyintézési rendszer segítségével már bárki otthonról, kényelmesen kezdeményezheti különböző ügyek intézését. Olyan önkormányzatot kívánunk működtetni, amit magáénak érez minden lakónk és munkatársunk egyaránt.

A kommunikáció rendkívül fontos manapság, ezért munkám során is arra törekszem, hogy az aktualitásokról időben értesítsem a Tisztelt Lakosságot. Az ő bizalmuk teszi lehetővé, hogy mi, választott tisztségviselők értük, a városért dolgozhassunk!

Reméljük személyesen is ellátogat hozzánk, s megtapasztalja településünk értékeit, barátságos környezetét, polgárainak vendégszeretetét, hiszen ÚJFEHÉRTÓN CSAK JÓ EMBEREK ÉLNEK.

Városunk lakosai és vezetése nevében szeretettel hívom és várom Önt!


Legyen a vendégünk!

Tisztelettel üdvözli:

Dr. Hosszú József
polgármester